Badminton Vereniging Almere

Laatste pasdagen voor de nieuwe clubkleding

De kleding kan nog gepast worden op dinsdag 24 juni van 19 tot 21 uur. Hierna is niet alle kleding meer aanwezig.

Een shirt is verplicht voor de competitiespelers tijdens de competitiewedstrijden. Er zal daarnaast met een zwarte broek of rok gespeeld moeten worden. Adidas biedt deze in bijpassende kleuren aan, maar deze zal niet verplicht zijn.

Het is de bedoeling dat je bij het passen een bestelformulier invult. Hierbij kun je ook aangeven of je je naam achterop gedrukt wilt hebben tegen een kleine meerprijs. Er zal in de maand juli een factuur worden verstuurd naar je aan de hand van je bestelling. Deze dient betaald te zijn voordat de kleding uitgeleverd gaat worden.

Na de pas-sessie zal de kleding worden besteld, welke dan voor de competitie binnen wordt verwacht. Er zal niet veel kleding op voorraad worden gehouden, dus zorg ervoor dat je de komende twee weken bestelt, anders maak je een kans dat je pas in oktober/november je kleding bezorgd krijgt.

Reageer op dit bericht (“Laatste pasdagen voor de nieuwe clubkleding ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)