Badminton Vereniging Almere

Weer feest in de BVArena?

Afgelopen weken hebben we al wat feestjes gevierd in de BVArena. Natuurlijk zijn de uitslagen van het Nederlands elftal niet geheel onbelangrijk hierbij, maar overwinningen van Nederland smaken toch net iets lekkerder en met z’n allen een doelpunt of overwinning vieren doe je net iets leuker en luidruchtiger.

Gemiddeld hebben zo’n 30 tot 50 bezoekers de poulewedstrijden bezocht, maar deze fase is nu afgesloten.

Vanaf nu gaat het er echt om, we zijn in de knock-out fase beland, dus iedere nederlaag is fataal. Daarom zal de supporters beleving nog fanatieker en intenser zijn. Natuurlijk zullen we de BVArena weer openstellen en gaan we wederom met z’n allen naar het grote scherm kijken hoe Nederland de Mexicanen naar huis gaat sturen. Alle leden en familie en vrienden zijn zondag welkom, de wedstrijd begint om 18.00 uur, kantine om 17.30 uur open.

Reageer op dit bericht (“Weer feest in de BVArena? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)