Badminton Vereniging Almere

BV Almere bindt nieuwe sponsors

ALMERE - Badminton Vereniging Almere heeft een drietal grotere sponsors aan zich weten te binden. Het internetbedrijf Qontent wordt de hoofdsponsor van het eerste team dat in de eredivisie uitkomt, dienstverleningsbedrijf RCS wordt de nieuwe naamgever van het sportcomplex van de vereniging en Adidas wordt de nieuwe kledingleverancier. Bron: Almere Dichtbij

Qontent

Vorig jaar waren de bedrijven Carlton en Dekker nog de sponsors en naamgevers van respectievelijk de zaal en het team. Welke bedragen er aan beide contracten zijn verboden wil voorzitter Henk Staats niet bekend maken. ,,Het is niet meer zo dat we er voor krijgen wat we er eerst voor kregen, maar we zijn hartstikke tevreden." Naast deze bedrijven heeft de club ook een nieuw kledingmerk aan zich weten te binden. Het Duitse concern Adidas wordt het nieuwe merk. ,,Zij willen zich meer aan badminton gaan binden en zien in ons een uithangbord voor hun doel", vertelt Staats.

Selectie

Van Soerland Sport

De selectie van trainer Erik Staats voor het nieuwe seizoen kent overigens geen verrassingen. Voor de vertrokken Saber Afif heeft de club geen nieuwe speler aangetrokken en dus heeft hij alleen met het wegvallen van de ervaren badmintonner te maken. Afgelopen seizoen bereikte het team van Staats de finale van de play offs in de strijd om de landstitel. Staats wil nu in ieder geval voor de play offs gaan. Een finaleplaats is misschien net iets te hoog gegrepen. Volg de komende week dichtbij.nl voor een vooruitblik op het seizoen met trainer Staats.

Reageer op dit bericht (“BV Almere bindt nieuwe sponsors ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)