Badminton Vereniging Almere

Teampresentaties en uitreiking badminton awards bij kick-off Carlton Eredivisie

Bij de kick-off van de Carlton Eredivisie afgelopen zaterdag bleek tijdens de diverse teampresentaties dat sommige teams zich versterkt hebben en dat het weer een spannende competitie gaat worden.

BC Amersfoort, Van Zundert/Velo, BC DKC, Qontent Almere en BC Duinwijck spraken duidelijk hun ambities uit om te strijden voor het landskampioenschap.

De overige Eredivieteams (BV Slotermeer, TFS Barendrecht, BC Victoria, BC Roosterse en BV Van Zijderveld) gaan meer voor handhaving en azen minimaal op plek acht, die rechtstreekse handhaving in de Carlton Eredivisie oplevert.

De Carlton Eredivisie start op 6 september 2014 met speelronde 1. Voor het volledige wedstrijdschema van de Carlton Eredivisie ga naar http://badmintonnederland.toernooi.nl

De apotheose van komend Eredivisieseizoen vindt plaats op 21 februari 2015 in de Maaspoort Sports& Events in de Den Bosch. Daar wordt door de beste twee teams gestreden om het landskampioenschap van de Carlton Eredivisie.

Badminton awards

Tijdens de kick-off van de Carlton Eredivisie zijn Lisa Khoeblal Malaihollo (Van Zundert/Velo) en Mark Caljouw (DKC) tot spelers van het vorige Eredivisieseizoen uitgeroepen.

Bij de coaches viel voor het tweede jaar op rij de eer te beurt aan Ciraar Slaats van Van Zundert/Velo.

Marlies Baan (BC Invictus) en Ruben Jille (BC Amersfoort) zijn tot talenten van het jaar uitgeroepen.

De Lotte Jonathans aanmoedigingsprijs ging naar Patryk Kobeluch (BV Almere).

Reageer op dit bericht (“Teampresentaties en uitreiking badminton awards bij kick-off Carlton Eredivisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)