Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere tegen BC Victoria

Qontent Almere speelt zaterdag 6 september 2014 om 19.00 uur in Sportcomplex RCS de eerste reguliere competitiewedstrijd in de Carlton Eredivisie van het seizoen 2014/2015 tegen het Hoensbroekse Victoria.

Trainer-coach Erik Staats beschikt over een fitte selectie die bestaat bij de vrouwen uit Tamara van der Hoeven, Cheryl Seinen, Manon Sibbald en Yvonne Sie en bij de mannen uit Stephan Branderhorst, Dave Khodabux, Justin Teeuwen en Alex Vlaar. Wie er wat gaat spelen in de wedstrijd tegen de Limburgers, dat is op dit moment nog niet bekend.

In het vorig seizoen wonnen de Almeerders beide wedstrijden, uit met 7-1 en thuis met 8-0, maar u weet behaalde resultaten in het verleden zijn geen garantie voor resultaten in de toekomst en dat is des te meer van toepassing in de sport.

Voor de volledigheid de eerste speelronde, met alweer hele spannende wedstrijden, in beeld

Dit bestand bestaat niet

De spelers en de begeleiders van Qontent Almere nodigen u van harte uit om komende zaterdag 6 september 2014 om 19.00 uur in Sportcomplex RCS het vlaggenschip van de vereniging aan te moedigen. Want ook dit seizoen kunnen de spelers uw support niet missen! En evenals voorgaande jaren is de toegang gratis!

RCS
Samenwerking

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. conny op 06-09-2014 om 13:58 uur

    ik kan er helaas niet bij zijn vanavond, maar heel veel succes met de start van een mooi nieuw seizoen :)

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere tegen BC Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)