Badminton Vereniging Almere

Succesvolle tweede editie BVA jeugd teambuildingsdag

Zondag 7 september was de BVA hal en omgeving het toneel van weer een teambuildingsdag voor onze competitie spelende jeugd. Georganiseerd door de jeugdcommissie en bedoeld om de jeugdteams een mooie start van het nieuwe competitie seizoen te geven. Aan het einde van een lange en mooie dag hebben we allemaal kunnen zien dat deze teams er goed op- en voorstaan.

Werd de teambuildingsdag vorig jaar nog gekenmerkt door een heleboel water, ditmaal waren de enige druppels die te zien waren een bui van twee minuten en verder een heleboel zweetdruppels, met name gedurende de oefenwedstrijden. In de ochtend werden de achttien teams verdeeld over zes ronden en zes onderdelen. Hoofdbrekers waren de onderdelen paardensprong, door sommigen ezelsprong genaamd en de sorteerrun. Hard gewerkt moest er worden op het circuit in de zaal, bij de nummerloop en de autobandenrace.

Enige precisie werd er vereist bij het gooien van tennisballen die met een pilon opgevangen moesten worden. De ochtend werd afgesloten met een gezamenlijke lunch. En tijdens de oefenwedstrijden bleek toch wel waar het hart van onze jeugd naar uitgaat. Veel wedstrijden waren bijzonder spannend en gingen gelijk op. Dat blijkt ook wel uit het feit dat pas om 17:00 uur de laatste wedstrijden werden verspeeld.

Teambuilding is natuurlijk een groot woord, maar met name voor de vele nieuw samengestelde teams bleek het zo een ideale gelegenheid om elkaar gezamenlijk aan het werk te zien, binnen en buiten de baan. En met voldoende te zien en te kletsen tussendoor was deze lange en afwisselende dag toch verrassend snel voorbij. Op naar een mooi competitieseizoen wensen we onze jeugdteams alvast veel succes en plezier met elkaar.

Tot slot nog en woord van dank aan Richard Verschoor die met dit evenement zijn carriëre als jeugdcommissie lid afsluit. Als er na deze dag enthousiaste ouders zijn die het ook wel wat lijkt om in een enthousiaste groep onze jeugd van tijd tot tijd bezig te houden met leuke evenementen. Aarzel niet om contact op te nemen met Edwin Gijsen of Eddy Odijk.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 10-09-2014 om 17:06 uur

    Een pluim voor de organisatie. Het was zonder meer heel leuk.

Reageer op dit bericht (“Succesvolle tweede editie BVA jeugd teambuildingsdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)