Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere: wie zitten er nu in het team?

Ook dit jaar zullen we verslag doen van de wedstrijden van Niezing Almere. Hierbij gaan we niet zozeer in op de uitslagen, maar veel meer hoe we de wedstrijden en alles eromheen hebben beleefd, zoals gebruikelijk zullen we dit met wat humor en zelfspot doen. Natuurlijk spelen we wel een wedstrijd, dus in ieder verslag zullen we zeker ook de score vermelden.

Intussen hebben we drie wedstrijden gespeeld. De reden dat u nu (pas) een verslagje kan lezen komt omdat de schrijver de eerste twee wedstrijden niet heeft meegedaan. Om allerlei redenen is het team-trainingskamp dit jaar niet doorgegaan, maar Ineke en ik hebben nog wel even van de zon op Fuerta Venture genoten.

Arjen Niezing, reanimatie-trainer

Daar niemand van het team de artistieke inspiratie had om het schrijfstokje van mij over te nemen zal ik bij dezen de eerste drie wedstrijden verslaan.

Zoals al gemeld was een gedeelte van het team de eerste twee wedstrijden niet aanwezig, dus hebben we invallers moeten regelen. Wij maken meestal gebruik van de grote recreanten poule, en veelal wordt ons team daar sterker van. Beide wedstrijden hebben we dan ook met 5-3 gewonnen.

Na de gespeelde wedstrijden heb ik uiteraard telefonisch geïnformeerd naar de uitslagen, wat en hoe er was gespeeld en hoe de tegenstanders waren. Hierbij werd mij een aardige thuiskomer voorbereid: Bas en Monique zouden samen afreizen naar Barcelona, Ronald ging op verjaarsvisite bij dochter Renee in Berlijn, en Ineke is geblesseerd. Ik was dus de enige speler uit het team voor de derde wedstrijd.

Het goede nieuws hierbij is dat we heel veel invallers nodig hebben, en zoals eerder gemeld, worden we daar alleen maar sterker van. Gevolg 7 – 1 overwinning en een voorlopige 1ste plaats in de poule.

Ik kan wel begrijpen dat onze tegenstanders, als zij wedstrijduitslagen analyseren, er geen touw meer aan kunnen vastknopen, daar er steeds andere spelers staan opgesteld, maar hopelijk gaan we vanaf nu wat meer met onze vaste spelers spelen.

Ik wil de invallers in de eerste drie wedstrijden, Carolyne, Kim, Priscilla, Tom en Dashvie, zeer bedanken. Wellicht gaan we nog een beroep op jullie doen dit seizoen.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Danny v.d. Putten op 08-10-2014 om 11:55 uur

    Lekker hoor zo'n grote poule van invallers. De namen staan bij ons nu ook genoteerd voor het geval dat wij invallers nodig hebben.

    Maar met een compleet eigen team staan jullie met de kerst nog steeds bovenaan hoor; geen probleem voor jullie.

  2. Bas Berkelmans op 09-10-2014 om 23:18 uur

    Dank je Danny voor het vertrouwen. Ik zie dat ook team 14 overigens behoorlijk aan de weg timmert en resultaat- badminton speelt. We evalueren wel onder de kerstboom of natuurlijk bij een oliebol. Groeten. Bas.

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere: wie zitten er nu in het team? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)