Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere, dit weekend tweemaal thuis

Qontent Almere kan het komende dubbelweekend in de Carlton Eredivisie de borst nat maken. Zaterdagavond 18 oktober 2014 spelen de Almeerders thuis tegen het Haagse DKC en zondagmiddag om 14.00 uur treedt Qontent Almere aan tegen het Haarlemse Duinwijck. Beide wedstrijden worden gespeeld in Sportcomplex RCS te Almere.

Zowel Qontent Almere en DKC hebben na vier wedstrijden 27 punten behaald dus alleen al op papier belooft dit een spannende wedstrijd te worden. In het vorig seizoen wonnen de Almeerders tweemaal. Thuis met 7-1 en uit met 6-2, maar dat zegt helemaal niets over de uitslag van de komende wedstrijd.

Qontent

Vervolgens zondagmiddag Qontent Almere tegen het Haarlemse uitzendbureau Duinwijck, dat met twee Finnen, een Engelse en een Litouwse dame een internationale bezetting kent. Het vorig seizoen speelde Qontent Almere thuis gelijk tegen Duinwijck en werd er uit met 7-1 gewonnen van de Haarlemse ploeg. Maar Duinwijck is dit seizoen, mede door de buitenlandse inbreng aanzienlijk beter op dreef en is zonder meer een serieuze titelkandidaat.

RCS

Er staan dit weekend weer tal van leuke wedstrijden in de Carlton Eredivisie op het programma en opvallend is zonder meer het feit dat het Amsterdamse Slotermeer ook dit seizoen verrassend goed voor de dag komt. De vraag is of zij de vijfde plek kunnen vasthouden, want Van Zundert Velo zal ongetwijfeld de achtervolging inzetten en over Slotermeer heen willen springen.

De huidige stand en het hele weekendprogramma is als volgt

De spelers en de begeleiding kunnen uw support de komende loodzware wedstrijden heel goed gebruiken en zij roepen u dan ook komende zaterdagavond en zondagmiddag Qontent Almere hartstochtelijk te komen aanmoedigen. De toegang is gratis, maar dat weet u al.

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere, dit weekend tweemaal thuis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)