Badminton Vereniging Almere

Verslag Amor tegen Adidas Almere-3

Zondag 16 oktober speelde Adidas Almere 3 de verre uitwedstrijd in Groningen. Onderweg in de auto wist Ruben te vertellen dat het team van Almere alle uitwedstrijden nog verloren had. Weliswaar allemaal met 5-3 zodat er nog steeds een knappe derde plaats wordt ingenomen op de ranglijst maar er werd in ieder geval voorgenomen om deze tendens te doorbreken.

Het team dat Andre Aantjes nog steeds moest missen en ook Tamara kwijt is aan team 1 begon niet geweldig. De herendubbel van Dennis en Ruben was een van de mindere dubbels van het seizoen en werd verloren na een ruime voorsprong in de eerste set. Stefanie en Deborah verloren ook zodat er gelijk tegen een achterstand werd aangekeken.

Het was daarna de beurt aan de eerste singels. Deborah kon het niet net bolwerken en verloor in drie sets. Dennis had de eerste set nog de balen van de herendubbel maar kwam de tweede set beter in zijn spel zodat er na vier partijen een 1-3 tussenstand op het scoreboord stond. Daarna was het de beurt aan de tweede singels. Stefanie zat niet lekker in de wedstrijd en verloor in drie sets. Ruben had het erg zwaar maar wist de partij uiteindelijk in drie sets naar zich toe te trekken.

Om niet weer te verliezen was het noodzakelijk om beide mixen winnend af te sluiten. Gelukkig gebeurde dit redelijk eenvoudig bij Dennis en Deborah en met iets meer moeite bij Ruben en Stefanie. Zo werd er uiteindelijk weer niet gewonnen maar ook niet verloren. Dat was ook gelijk het enige positieve want dat er meer punten mee naar huis hadden gemoeten was wel duidelijk.

Zondag 2 november speelt Adidas Almere 3 thuis tegen Van Zijderveld. Een team met alleen maar ex-eredivisiespelers die momenteel tweede staan.

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Verslag Amor tegen Adidas Almere-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)