Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 tegen Van Zijderveld-2

Afgelopen zondag speelde Adidas Almere 3 de thuiswedsstrijd tegen Van Zijderveld 2. Een sterke tegenstander, die maar een puntje achter team 3 staat in de poule.

Van Soerland Sport

Er werd begonnen met de dubbels. Dennis en Ruben speelde tegen het ervaren duo Norbert van Barneveld en Arjan Regtien. De partij werd verloren door Dennis en Ruben met 21-19 en 21-17. Op de andere baan speelde Gita en Deborah tegen Mariëlle van der Woerdt en Ellen Kooijman. De dames begonnen wat stroef, maar al snel liep de dubbel beter en werd er in 3 sets gewonnen met 16-21 21-17 21-14.

Daarna was het de beurt aan Stephanie. Zij had een zware kluif aan Simone Hermsen, die vooral in de eerste 2 sets goed partij gaf. Het werd een wedstrijd met veel mooie rally’s, die Stephanie won met 21-17, 18-21 en 21-10. Dennis speelde een goede single tegen Arjan, die uiteindelijk gewonnen werd door Arjan met 17-21, 21-10 en 21-18. Ruben maakte er een spannende wedstrijd van tegen Maikel Spruyt. Nadat Ruben de eerste set nipt won met 22-20, werd de tweede set nipt verloren met 22-20. Na 2 spannende sets won Ruben de derde set met 21-17. Deborah speelde ondertussen haar single tegen Mariëlle. Zij was duidelijk een maatje te groot voor Deborah, Mariëlle won dan ook in 2 sets met 21-16 en 21-11.

Tot slot de mixen. Ruben en Stephanie speelde een sterke mix tegen Maikel en Simone, zij wonnen in 2 sets met 21-15 en 21-9. Dennis en Deborah hadden een zware tegenstander in Norbert en Ellen. In de eerste set kwamen Dennis en Deborah nog terug van een grote achterstand, maar werd er toch verloren met 21-18. Ook de 2e set ging naar Norbert en Ellen met 21-16.

Na een aantal mooie partijen was de eindstand 4-4, daarmee staat Adidas Almere 3 voorlopig op een derde plek.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 tegen Van Zijderveld-2 ↑”)