Badminton Vereniging Almere

Norwegian International dag 1

BV Almere spelers Justin Teeuwen, Manon Sibbald en Cheryl Seinen spelen deze week de Norwegian International.

Vandaag begonnen de kwalificaties. Manon speelt kwalificatie in haar singel. Zij speelde tegen een Noors meisje. Manon heeft al lange tijd geen Internationale toernooien gespeeld. De eerste set moest ze ook weer even inkomen. AL snel had ze een goed plan om te winnen en won zo haar wedstrijd met de cijfers 21-13 en 21-12

Manon moest vandaag nogmaals in actie komen. Nu speelt ze haar laatste ronde van de kwalificatie. Hier speelt ze tegen Cecile Finne-Ipsen uit Denemarken. De eerste set was al gelijk en stuk hoger tempo dan haar eerste wedstrijd. Dit hield Manon goed vol en won zo de eerste set met 21-16. De tweede set zat Manon er weer boven op met een 11-5 voorsprong zag het er zeker goed na uit. Toch kwam de Deense nog even dichtbij 12-10. Manon herpakte zich en bracht zo de tweede set met 21-17 binnen. Een mooie overwinning en door naar het hoofdtoernooi!

Morgen, vrijdag de 14de november, komt Justin in de singel en Cheryl in de dubbel met Alida Chen en mix met Anton kaisti ook in actie in Noorwegen.

Reageer op dit bericht (“Norwegian International dag 1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)