Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere opnieuw naar het Limburgse

Qontent Almere reist komende zaterdag 8 november 2014 opnieuw af naar Limburg om 's avonds de eerste wedstrijd te spelen in de tweede speelhelft van de Carlton Eredivisie. De tegenstander is het Hoensbroekse BC Victoria. De thuiswedstrijd in Sportcomplex RCS werd door de Almeerders gewonnen met 6-2.

Vorig seizoen wonnen de Almeerders met 1-7 de uitwedstrijd en met 8-0 de thuiswedstrijd maar dat zegt helemaal niets over de uitslag van de wedstrijd van komende zaterdag.

De wedstrijd die het affiche zou zijn geweest voor deze tiende speelronde is de wedstrijd DKC tegen BC Amersfoort, maar deze wedstrijd is uitgesteld tot zondag 7 december 2014. Maar ook de andere wedstrijden zullen de nodige spanning met zich mee brengen zoals Van Zijderveld tegen Van Zundert Velo, beide clubs uit het rechter rijtje en dat geldt ook voor de wedstrijd van Slotermeer tegen TFS Barendrecht.

Qontent

Als Duinwijck International over al zijn spelers beschikt zou het best eens zo kunnen zijn dat zij de koppositie nog steviger in handen nemen.

Kortom weer tal van leuke wedstrijden in de Carlton Eredivisie en voor de cijferfetisjisten nog het hele programma met de standen op een rij.

Adidas

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Paula op 07-11-2014 om 17:58 uur

    Hoe laat beginnen ze?

  2. Henk Staats op 07-11-2014 om 18:05 uur

    19.00 uur.

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere opnieuw naar het Limburgse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)