Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere zaterdag tegen TFS Barendrecht

Zaterdagavond 29 november 2014 komt TFS Barendrecht op bezoek in Sportcomplex RCS voor de Carlton Eredivisiewedstrijd tegen Qontent Almere. Qontent Almere staat op de tweede plaats met 60 punten uit elf wedstrijden en dat mag zonder meer een verdienstelijke prestatie worden genoemd. Wel moet worden opgemerkt dat de plekken twee en drie op de ranglijst worden ingenomen door DKC en Amersfoort en dat beide teams één wedstrijd minder hebben gespeeld en wel tegen elkaar.

De tegenstander van Qontent Almere is samen met Van Zijderveld de hekkensluiter in de eredivisie met 23 punten uit elf wedstrijden. Om een play-offplek veilig te stellen voor Qontent Almere zou een goed resultaat tegen Barendrecht heel goed uitkomen.

Qontent

Zaterdagavond worden er nog vier wedstrijden gespeeld. Van Zijderveld zal de laatste plaats achter zich willen laten en thuis een goed resultaat willen neerzetten tegen Slotermeer en Slotermeer is nog volop in de race om in het linkerrijtje te komen van de eredivisie. Dat wordt dus een leuke wedstrijd.

Amersfoort gaat naar Victoria en het is voor Victoria te hopen dat zij over hun Belgische inbreng kunnen beschikken, want anders weet Amersfoort wel raad met de Hoensbroekers.

Van Soerland Sport

Van Zundert Velo tegen Duinwijck zou normaal gesproken dè wedstrijd zijn van deze speelronde, maar Van Zundert Velo zal tegen de legionairs van Duinwijck alles uit de kast moeten halen om een goed resultaat te boeken.

Kortom weer een mooie speelronde dit weekend met

Van Zijderveld - BV Slotermeer -
Victoria - Amersfoort -
Kembit/Roosterse - DKC -
Van Zundert/Velo - Duinwijck -
Qontent Almere - TFS Barendrecht -

Stand

Duinwijck 11 - 62
Qontent Almere 11 - 60
DKC 10 - 55
Amersfoort 10 - 55
Roosterse 11 - 44
BV Slotermeer 11 - 41
Van Zundert Velo 11 - 39
Victoria 11 - 30
Van Zijderveld 11 - 23
TFS Barendrecht 11 - 23

De spelers en begeleiders van Qontent Almere roepen onze supporters op om toch vooral deze wedstrijd te bezoeken en onze Almeerse favorieten te komen ondersteunen. De toegang is gratis, dus tot 29 november 2014 om 19.00 uur in Sportcomplex RCS!

Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere zaterdag tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)