Badminton Vereniging Almere

Veel bitter(e) ballen voor Niezing Almere

We wisten het eigenlijk al van tevoren, afgelopen zaterdagavond kreeg Niezing Almere de koploper (Gaasperdam) op bezoek. Een team dat we goed kennen, we hebben immers vaker tegen hen gespeeld en bij al de vorige potjes was Gaasperdam ruim de bovenliggende partij geweest.

Onze hoop op wat punten werd in het begin van de week nog iets aangewakkerd, immers Gaasperdam vroeg uitstel naar de vrijdag of de zondag omdat een aantal teamleden niet beschikbaar was. Een van onze teamleden was echter op vrijdag jarig en had de visite ruim van tevoren keurig rond de wedstrijd (dus op vrijdag en zondag) gepland, dus geen verplaatsing van de wedstrijd.

Arjen Niezing, reanimatie-trainer

Gaasperdam was dus keurig op tijd met twee invallers. Het (voor ons) vervelende was dat deze twee het team niet zwakker maakten, integendeel. De inval heer is een oud BV Almere speler en heeft bij ons een aantal klassen hoger gespeeld dan waar wij vertoeven, en de inval dame sloeg het hardst van het hele team. Kortom voor ons onbegonnen werk en einde aan de ongeslagen status.

Toch stapten we niet met een ontevreden gevoel van de baan, uiteindelijk is het ons gelukt om toch twee punten te behalen, hetgeen als maximum resultaat kan worden gezien.
Maar hoe de uitslag ook is, onze derde helft (negende partij in badmintontermen) is altijd perfect. We hebben maar een dubbele teamschotel besteld zodat we nog meer bitter(e) ballen moesten wegwerken. Bovendien meldde Gaasperdam ons dat zij overwegen om volgend seizoen een klasse hoger te gaan spelen. Dit maakt de weg voor ons vrij om…. Maar eerst maar eens zien en dan geloven.

Aanstaande zaterdag spelen we al om 10.00 uur in het landelijke Winkel (2 kroegen, een kerk, een sporthal en heel veel weiland). Vrijdagavond spelen we het Sinterklaasspel in de kantine dus ik heb het vermoeden dat we de eerste wedstrijden nogal slaperig op de baan zullen staan.

Thuis hebben we hen met 5-3 verslagen, waarbij we af en toe best wel moeilijk potjes moesten spelen, dus ook nu is de overwinning niet vanzelfsprekend. Als u wilt weten hoe het Niezing Almere is vergaan, houdt vooral de BVA website in de gaten

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 27-11-2014 om 19:52 uur

    Meer van dit soort leuke stukjes!

Reageer op dit bericht (“Veel bitter(e) ballen voor Niezing Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)