Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-2 thuis tegen Elo United

Adidas Almere-2 speelt zondagmiddag 14 december thuis o, 13.00 uur tegen het eerste team van het laag geklasseerde Twentse Elo United (36 punten). De Almeerders zijn medekoploper in de eerste divisie afdeling 2 met de Roosterse BC-2. Beide teams hebben 72 punten uit 12 wedstrijden.

Roosterse treft het eveneens laag geklasseerde Duinwijck-3 met 35 punten en het zal er om hangen wie zich na de 13de speelronde de lijstaanvoerder mag noemen. Wordt het Adidas Almere-2 of Roosterse-2?

Zonda in de namiddag weten we meer.

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-2 thuis tegen Elo United ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)