Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere-3 speelt 4-4.

Afgelopen zondag 25 januari 2015 speelde Adidas Almere-3 zijn laatste wedstrijd van het seizoen, Amersfoort-2 was de tegenstander en bij een dikke overwinning kon Amersfoort zelfs nog kampioen worden. De uitwedstrijd was met 1-7 verloren gegaan dus de spelers van Almere wilde wel hun revanche halen.

Van Soerland Sport

Er werd begonnen met de dubbels. Ruben en Dennis die uit nog voor het enige puntje hadden gezorgd kwamen niet in hun spel en verloren in twee sets. Ook de dames wisten niet te winnen zodat de wedstrijd voor Amersfoort goed begon. Daarna kwamen de singels. Dennis speelde tegen Nick Smaling en hij liet Nick niet in zijn spel komen. Een redelijk eenvoudige overwinning was het gevolg. Ruben speelde tegen Dennis van Beckum. Ook Ruben wist zijn singel in twee sets te winnen. Toen daarna Stephanie ook nog haar singel wist te winnen was het kampioenschap voor Amersfoort erg ver weg.

De mixen werden netjes verdeeld waardoor er uiteindelijk een gelijk spel op het scorebord stond. Dennis en Deborah wonnen eenvoudig in 2 sets en Ruben en Stephanie verloren net aan in 3 sets waarbij de eerste met 28-30 werd verloren.

Door dit gelijkspel kwam Adidas Almere op een 5de plaats terecht. De meeste van de punten werden echter wel in eigen huis behaald. Alleen van de uiteindelijke kampioen smashing werd thuis nipt met 5-3 verloren. Tegen alle andere tegenstanders werd er minimaal een gelijkspel uit het vuur gesleept. Er was dus echt sprake van een uitsyndroom.

Helaas een jaartje geen kampioen maar gezien het niet kunnen meespelen van Andre en het moeten afstaan van Tamara aan team 1 toch nog een prima resultaat. Waarbij Deborah heeft laten zien ook als mixdame prima partijen te kunnen spelen.

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere-3 speelt 4-4. ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)