Badminton Vereniging Almere

Adidas Almere wint de topper tegen Roosterse BC-2

Zondagmiddag 4 januari 2015 speelde zich in Sportcomplex RCS een ware thriller af, want zo kun je de wedstrijd tussen Adidas Almere-2 en de Roosterse BC-2 wel omschrijven. Adidas Almere-2 won deze thriller met 5-3 en verstevigt daarmede haar koppositie in de eerste divisie afdeling-2.

Van de acht partijen werden er vijf beslist in drie games en Adidas Almere-2 wist van deze vijf partijen er drie nipt te winnen.

Adidias Almere-2 heeft nu 91 punten uit 15 wedstrijden en de Roosterse BC-2 heeft 86 punten, maar er is nog zeker niet beslist wie de kampioensvlag mag hijsen. Met nog drie wedstrijden te gaan, blijft het gewoonweg erg spannend in deze eerste divisiepoule.

Van Soerland Sport

Reageer op dit bericht (“Adidas Almere wint de topper tegen Roosterse BC-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)