Badminton Vereniging Almere

Laatste thuiswedstrijd voor Yvonne Sie

Yvonne Sie speelt maandag 2 februari 2015 haar laatste thuiswedstrijd voor Qontent Almere! Yvonne gaat zich toeleggen op het uitbouwen van het familiebedrijf Toko Sindjaja in Lelystad en kan haar werkzaamheden niet langer combineren met haar badmintonactiviteiten.

Yvonne Sie is als zevenjarige lid geworden bij de Badminton Vereniging Almere in het seizoen 1996/1997 en heeft een flitsende carrière gemaakt. Zij werd negenmaal Nederlands Jeugdkampioen in diverse onderdelen, won vele internationale jeugdtoernooien en speelde sinds het seizoen 2005/2006 onafgebroken in het eerste team, dus in de eredivisie van het Nederlandse badminton, nimmer was zij geblesseerd en ze was altijd van de partij.

Toko

Yvonne speelde dus ook vijfmaal mee in de play-offs en was de eerste dame van het vlaggenschip van de Badminton Vereniging Almere, Qontent Almere!

Vele clubs hebben geprobeerd Yvonne in te lijven, maar zij is de club waar zij begon, altijd trouw gebleven. Yvonne was een vaste waarde in Qontent Almere en het hoeft dan ook geen betoog dat de technische staf zich afvraagt hoe het vertrek van Yvonne moet worden ingevuld.

Tijdens de laatste thuiswedstrijd, de play-offwedstrijd tegen Duinwijck op 2 februari 2015, neemt de vereniging afscheid van een fantastische speelster die er mede voor gezorgd heeft dat BVA geworden is tot wat het nu is.

Toko

Het bestuur is Yvonne veel dank verschuldigd en die dank en waardering wil het bestuur ook tot uiting brengen komende maandag na de play-offwedstrijd tegen BC Duinwijck.

En het bestuur wenst Yvonne Sie vanzelfsprekend heel veel succes met de uitbouw van Toko Sindjaja in Lelystad!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Dina Dodemont-Persijn op 28-01-2015 om 21:44 uur

  Beste Yvonne,
  Heel veel succes voor de toekomst met Toko Sindjaja. BV Almere verliest in jou een TOP dame.
  groeten,
  Dina

 2. ed.de.vries op 29-01-2015 om 21:00 uur

  Yvonne, zo noem ik je even, die ik is Edje van Roosterse,die alles regelde rondom de competitie wedstrijden bij Roosterse!
  Bij onze thuis wedstrijden ,en een enkele keer op een toernooi
  genot ik altijd van jou inzet,en winnaars mentaliteit.
  Ik wens je alle goeds in je nieuwe richting.
  Good luck!
  En groetjes van mij uit Limburg.

  Het ga je verders goed.

  Edjeh van Roosterse. :'( :o:

Reageer op dit bericht (“Laatste thuiswedstrijd voor Yvonne Sie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)