Badminton Vereniging Almere

De K&B Spelletjesavond

Op vrijdag 30 januari heeft K&B de eerste spelletjesavond georganiseerd. Ik schrijf dit verslag hiervan een paar weken later, omdat ik vind dat de play offs van team 1 maximale publiciteit verdiende.

De spelletjesavond vinden wij goed bezocht, we hebben met 20 personen een avond lang tegen elkaar gespeeld, met elkaar gelachen en vooral een hele gezellige avond gehad.

Naast oude vertrouwde spellen, zoals Barricade en Rummikub, werden er (voor mij) ook compleet nieuwe spellen geïntroduceerd. Weleens gehoord van Qwirkle, Keezen, Take 5, en zo kan ik nog wel een poosje doorgaan. Erg leuk om nieuwe spellen te spelen.

Ook heb ik mij nog gewaagd aan een “spelletje Schaak’ (mijn favoriet). Mijn tegenstander was ongeveer even sterk, dus ik heb ook hier een heel leuk spel kunnen spelen, met remise als enige juiste uitslag.

Aan het einde van de avond hebben we alle spellen opgeborgen en vervangen door 1 spel: “Thirty Seconds”, hier worden van alle deelnemers twee groepen gemaakt, die om beurten zoveel mogelijk begrippen of namen moeten omschrijven in 30 seconden zonder een deel van het te raden woord te noemen. De rest van het team moet raden wat wordt omschreven en alle geraden items levert een punt op.

Ook erg leuk en de strijd tussen de twee teams was zeer amusant. Gelukkig zat ik in het team met Krijn’s vriendin, dus winnen was een eitje (wat een kanjer in dit spel zeg).

Voordat we het wisten was de avond om en volgens mij hebben alle deelnemers een enorm leuke avond gehad, zeker voor herhaling vatbaar

Reageer op dit bericht (“De K&B Spelletjesavond ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)