Badminton Vereniging Almere

Trainingen wedstrijdspelers dinsdag & donderdag

Met het einde van de competitie gaan ook de trainingen de komende periode wijzigen. Hieronder het overzicht voor de trainingen op de dinsdag en donderdag.

Dinsdag

De laatste reguliere training is op dinsdag 7 april. Vanaf dinsdag 14 april zal er training worden gegeven voor iedereen in competitiegroep 1-2 inclusief topsport (het is dus één trainingsgroep!). De trainingstijden zijn van 19.30-21.00 uur en Emmy Vlaar zal de trainster zijn. Elke training zal een zelfde opbouw hebben; ca 45 minuten trainen en daarna ca 45 minuten partijen spelen. Na 21.00 uur kan er natuurlijk nog door worden gespeeld. Bij grote drukte gaat de training voor vrijspelen en bovendien geldt VOL = VOL!. De laatste dinsdag training is op dinsdag 9 juni.

Donderdag

Op donderdag 26 februari is er geen training. Vanaf donderdag 5 maart zal er training worden gegeven voor iedereen in competitiegroep 1-2 exclusief topsport (het is dus één trainingsgroep, zonder de spelers van team 1 tm 3!). De trainingstijden zijn van 19.00-21.00 uur en de trainingen worden verzorgt door Emmy Vlaar, Bart Jan Hollander en Joris van Soerland. Bij grote drukte zal er mogelijk met de Fitlight worden getraind in de voormalige bokshal. Na 21.00 uur kan er natuurlijk nog door worden gespeeld. Bij grote drukte gaat de training voor vrijspelen en bovendien geldt VOL = VOL!. De laatste donderdag training is op donderdag 9 april. Vanaf 16 april is er vrijspelen (eigen shuttles).

Clubkampioenschappen

Voor de wedstrijdspelers zijn de clubkampioenschappen in het weekend van 13-14 juni. Uiteraard verwachten we dat iedereen meedoet. Meer informatie over de clubkampioenschappen volgen later.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Stephan op 24-02-2015 om 21:18 uur

    Voor de duidelijkheid donderdag 26 februari is er geen training maar kan er wel worden vrijgespeeld vanaf 19.00 uur

Reageer op dit bericht (“Trainingen wedstrijdspelers dinsdag & donderdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)