Badminton Vereniging Almere

Alex Vlaar naar Van Zundert Velo

Alex Vlaar heeft er voor gekozen om in het kader van zijn persoonlijke ontwikkeling in het seizoen 2015/2016 uit te komen voor Van Zundert Velo uit Wateringen. De Almeerder heeft van de Wateringers de toezegging gekregen om twee partijen te mogen spelen in de Carlton Eredivisie en die belofte kon de technische staf van Almere niet doen, want Qontent Almere speelt immers met vier dames en vier heren.

Alex Vlaar met Suzanne Mulkens

Ondanks het feit dat Alex nog een contract had voor een jaar heeft de technische staf met pijn in het hart besloten in het belang van Alex te moeten handelen en hem deze kans bij Van Zundert Velo niet te ontnemen.

Almeerder Alex Vlaar is bepaald niet uit het oog en vervolgens uit het hart, want indien het Alex uitkomt kan hij gewoon meetrainen bij de topsportselectie van Almere, want daar is hij immers bij opgegroeid.

Vanzelfsprekend wensen we Alex Vlaar heel veel succes bij Van Zundert Velo.

Reageer op dit bericht (“Alex Vlaar naar Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)