Badminton Vereniging Almere

Cheryl Seinen blijft in het Almeerse geel

Cheryl Seinen is inmiddels een echte Almeerse geworden en als inwoner van Almere kan het ook bijna niet anders dan dat zij blijft uitkomen voor Qontent Almere. De 20-jarige Cheryl heeft de afgelopen jaren zich goed ontwikkeld bij de vereniging en de technische staf is van oordeel dat er nog veel meer in zit.

Ondanks de nodige interesse van andere clubs valt de dame met de loeiharde smash dus ook weer in het seizoen 2015/2016 te bewonderen in Almere en zal ongetwijfeld voor het binnenhalen van de nodige punten zorgen!

Van Soerland Sport
Qontent

Reageer op dit bericht (“Cheryl Seinen blijft in het Almeerse geel ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)