Badminton Vereniging Almere

De K&B Sportquizz 2015

Helaas hebben we ons vorige evenement, de Nacht van Almere, wegens gebrek aan belangstelling moeten annuleren, maar wij hebben geen tijd en zin om hierom te treuren. Immers het volgende evenement, De K&B Sportquizz komt er alweer aan.

We gaan de Sportquizz houden op zaterdagavond 25 april en het format zal precies hetzelfde zijn als in alle vorige jaren.

Dus wie ook maar een beetje verstand van sport heeft, kan al mee doen. We gaan de gehele avond, met behulp van wat elektronische hulpmiddelen, vragen stellen over zeer veel sporten en sporters. We hebben gewone vragen, foto’s en filmpjes. Je zal zien dat de kwaliteit niet onder doet voor een professionele sportquiz op TV (horen we ieder jaar weer van de deelnemers).

Alle vragen moeten in tweetallen worden beantwoord, dus je kan met je teamgenoot, badmintonmaatje, vriend/vriendin, vader/moeder enz, enz inschrijven, en zelfs als je geen partner hebt kan je je alleen inschrijven, dan gaan we je op de avond aan een maatje koppelen.

Wie wat meer informatie wil hebben kan ons (Ronald Blok en Cock van Puffelen) natuurlijk aanspreken.

Wij hebben er weer veel zin in, en we zijn al weer maanden bezig om de vragen te bedenken, we hopen op een grote opkomst met allemaal vrolijke sportquizzers.

Inschrijfbedag: € 5,-- per persoon

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Dennis op 23-02-2015 om 12:25 uur

  Wel jammer dat dit precies in het paasweekend is. Dat zou zomaar een aantal deelnemers voor deze geweldige sportquizz kunnen schelen. Ik kan helaas niet.

 2. Cock op 26-02-2015 om 09:08 uur

  Dennis, bedankt voor de tip, niet zo'n handige planning van ons.

  We gaan eens kijken of we een betere datum kunnen vinden en rekenen dan uiteraard op jou.

 3. Ingrid van der Putten op 27-02-2015 om 12:13 uur

  28 maart stond bij ons al een tijd omcirkelt in de agenda. Jammer dat deze datum niet door kan gaan. Gelukkig kunnen wij 4 april ook, maar je weet nooit of een nieuwe datum ook weer gaat lukken bij diverse mensen. Als het 4 april blijft, dan is het echt jammer dat Dennis er niet bij kan zijn (als het de Dennis is die vorig jaar tweede is geworden!!!) ;)

 4. Cock op 19-03-2015 om 21:11 uur

  Na alle agenda's met elkaar te hebben vergeleken (feestdagen, toernooien in de sporthal en onze persoonlijke agenda's komen we tot 25 April als nieuwe datum voor de sportquiz.

 5. Cock op 28-03-2015 om 17:27 uur

  Let op, let op..... Sportquizz verplaatst naar 25 april

Reageer op dit bericht (“De K&B Sportquizz 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)