Badminton Vereniging Almere

Gita's rentree in de eredivisie

De Almeerse Gita Djajawasito maakt haar rentree in de Carlton Eredivisie. Gita was ooit een van de succesvolle jeugdspelers die het presteerde om met hun team van de vierde divisie in een ruk door te promoveren naar wat toen nog de Big Bossliga heette. Gita was werkzaam in Zwitserland en is drie jaar terug weer neergestreken op het oude Almeerse nest.

Gita Djajawasito en Suzanne Mulkens

Zo scoorde Gita het vorig seizoen in Adidas Almere-2 in de eerste divisie op alle onderdelen maar liefst 100% en dat was mede aanleiding voor de technische staf om Gita te verzoeken om in het komend seizoen 2015/2016 uit te komen voor het eerste team van de vereniging, Qontent Almere. Immers met een dergelijke score dwing je als het ware een rentree af.

De technische staf is verheugd dat Gita haar jawoord heeft gegeven en ziet het seizoen 2015/2016 vol vertrouwen tegemoet.

Van Soerland Sport
Qontent

Reageer op dit bericht (“Gita's rentree in de eredivisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)