Badminton Vereniging Almere

Manon Sibbald als vanzelfsprekend bij Almere

Het was ook bijna ondenkbaar dat Manon Sibbald het komend seizoen 2015/2016 niet zou uitkomen voor Qontent Almere. De 20-jarige Manon ontpopt zich steeds mee als de echte eerste dame van Qontent Almere en zij scoort dan ook regelmatig heel belangrijke punten voor Qontent Almere.

Manon liet het afgelopen seizoen zien ook in het vrouwendubbel uitstekend uit de voeten te kunnen en vandaar dat de technische staf van Almere er alles aangelegen was om Manon voor Qontent Almere te behouden en zij zijn dan ook uitermate tevreden dat dit een voldongen feit is.

Reageer op dit bericht (“Manon Sibbald als vanzelfsprekend bij Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)