Badminton Vereniging Almere

Qontent Carlton Master Almere 2015

Niet alleen in de Masterklasse met de toppers viel er veel te genieten, maar ook in de categorie 4 en 6 waren er partijen die het aanzien meer dan waard waren. Veel youngsters waren van de partij in deze categorieën en die deden het zeer behoorlijk. Maar ook de ouderen lieten zich niet onbetuigd. De organisatie van het toernooi was, zoals we gewend zijn, prima de luxe en dat heeft ook weer een hoge beoordeling opgeleverd van de referee.

Voor een overzicht van alle winnaars verwijzen wij graag naar https://www.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=0341CB27-C2FA-479D-8D24-D28D5D42EAB6

Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent Carlton Master Almere 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)