Badminton Vereniging Almere

Toko Sindjaja officieel geopend!

Zaterdag 18 april 2015 werd Toko Sindjaja heropend door niemand minder dan de Wethouder van Zorg en Welzijn, Janneke Sparreboom. Het was meer dan gezellig druk op deze zaterdag, waar zowel gasten als klanten door Toko Sindjaja werden getrakteerd op de meer verrukkelijke snacks met een Indonesische, Chinese of Surinaamse achtergrond. Het kon niet op.

Er werden diverse lekkernijen uitgedeeld zodat de klanten kennis konden maken met het veelzijdige assortiment van Toko Sindjaja. Een mooie gelegenheid om van alles te proeven en eens af te wijken van 'altijd hetzelfde'.
En op deze mooie zonnige lentedag was er ook een schaafijskraam en deze schaafijsjes vonden eveneens gretig aftrek bij de aanwezigen. Naast de overheerlijke snacks ontvingen de genodigden een fraaie Toko Sindjajatas, een folder en een receptenboek.

Toko Sindjaja, opgericht in 1978, kent een grote vaste klantenkring in Lelystad, maar ook in Harderwijk, Emmeloord en niet te vergeten Almere. De kracht van Toko Sindjaja is de continue traditionele smaak en de prijskwaliteitverhouding. Aan de Toko zijn in het nieuwe pand een aantal zitplekken toegevoegd en de afgelopen weken is gebleken dat dit zo maar kan uitgroeien tot een ontmoetingsplek waar men graag komt, want de familie Sie is bepaald niet afkerig van een gezellig praatje met de klanten.

Toko

Leuk was dat zich onder de aanwezigen ook veel badmintonners bevonden, maar dat is ook niet zo gek met Yvonne Sie als oud-eredivisie speelster van Qontent Almere!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. van der Aa op 23-04-2015 om 17:43 uur

  GEFELICITEERD KOM GAUW WEER LEKKER ETEN HALEN

  GROET :9

 2. co op 23-04-2015 om 21:17 uur

  dit is heel goed beschreven en ik kan dan ook zeggen.

  ER IS MAAR EEN TOKO SINDJAJA.

  en die staat(s) bij ons in Lelystad.

Reageer op dit bericht (“Toko Sindjaja officieel geopend! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)