Badminton Vereniging Almere

Kleurexamen 2015 zaterdag 6 juni

De aanloop naar het kleurexamen is voor veel jeugdspelers altijd een spannende periode. Samen met de trainers is er ook dit seizoen weer hard gewerkt. En met een mooi resultaat. Afgelopen zaterdag zijn op de trainingen de meeste uitnodigingen al uitgedeeld aan 110 van de 210 jeugdspelers.

Examenkandidaten die zaterdag niet aanwezig waren geven we deze week nog hun uitnodiging na de doordeweekse training. En anders krijgen ze hun uitnodiging toegestuurd via de mail. Examen doen is niet elk seizoen een vanzelfsprekendheid en bepalen welke speler wel en welke speler nog niet al kan doorstromen is best een lastige keuze. Vorig seizoen deden relatief veel spelers examen. Dit jaar liggen de aantallen lichtjes lager over de groepen heen.

De groepen wit en geel vertegenwoordigen bijna de helft van al onze jeugdspelers. En daarmee ook de meerderheid van de examenkandidaatjes. Zeker voor deze groepen is zo'n examen best wel een hele gebeurtenis. Daarbij komt dat zij ook nog eens een theoriegedeelte goed moeten zien af te sluiten. We beginnen zaterdag 6 juni daarom al om half drie met het examen voor de eerste groepen. Dat doen we volgens onderstaand schema:

KLEUREXAMEN 2015: PRAKTIJK EN THEORIE
Groep Begintijd examen Uitreiking diploma
WIT A 15:30 17:30
WIT B 16:00 17:30
GEEL 14:45 16:30
GROEN 14:30 15:30
BLAUW 15:30 17:00
ROOD 15:30 17:00

Deze planning houdt ook in dat de kleurtrainingen vanaf 14:30 uur deze dag komen te vervallen.

De aanloop naar het kleurexamen wordt ook gebruikt om een opzet te maken van de nieuwe trainingsgroepen waarin alle verschuivingen en afmeldingen zijn verwerkt. Na afloop van de training en/of het examen op 6 juni krijgen alle jeugdspelers ook te horen in welke nieuwe trainingsgroep ze terecht gaan komen en op welke tijden de trainingen plaatsvinden. We streven ernaar de groepen zoveel mogelijk op dezelfde tijden te laten trainen. Deze nieuwe trainingstijden voor de kleurgroepen in het seizoen 2015-2016 verschijnen dan ook op de site kort na het kleurexamen.

Reageer op dit bericht (“Kleurexamen 2015 zaterdag 6 juni ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)