Badminton Vereniging Almere

Clubkampioenschappen 2015

Afgelopen weekend waren er weer de jaarlijkse clubkampioenschappen. Ditmaal hadden we niet genoeg aan 1 weekend, maar was er al op zondag 7 juni gespeeld door de jeugd en ook op vrijdagavond 12 juni door de recreanten.

De clubkampioenschappen van BV Almere. Dan hebben we het toch even over zo'n 515 partijen. Samen met de jeugd-, recreanten- en toernooicommissie maken we dit mogelijk. En we vinden het een feest. Al die mensen die op hun eigen niveau de strijd aangaan en waar we soms leukere partijen zien in groep 6 dan in groep 1. Mensen die hevig strijdend toch verliezen, maar wel trots zijn op zichzelf. Mensen die zichzelf overtreffen door te winnen terwijl ze toch echt dachten dat de tegenstander te sterk zou zijn. En dan de uitslag van een wedstrijd uit SMD1.

De wedstrijdleiding had zo haar twijfels over de echtheid van deze uitslag, maar Daniel Verkerk verzekerde ons dat het echt zo was. Nou, vooruit dan...

Wij feliciteren alle prijswinnaars en hopen dat iedereen volgend jaar weer van de partij is!

Reageer op dit bericht (“Clubkampioenschappen 2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)