Badminton Vereniging Almere

Qontent Almere thuis tegen FZ Forza Amersfoort

Zaterdag 26 september 2015 om 19.00 uur speelt Qontent Almere thuis in Sporthal Raggers tegen FZ Forza Amersfoort. Qontent Almere gaat aan kop in poule B van de Carlton Eredivisie en FZ Forza Amersfoort is eveneens lijstaanvoerder in groep A van de Carlton Eredivisie. Dat belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Qontent
Qontent

Trainer-coach Erik Staats kan beschikken over een volledig fitte selectie en dat is ook nodig, want de Almeerders willen als eerste eindigen in poule B alvorens de play-offwedstrijden worden gespeeld.

De andere wedstrijden komend weekend zijn

Duinwijck - DKC
Van Zundert Velo - Smashing
Van Zijderveld - Victoria
Slotermeer - Roosterse
Raggers

Een interessant programma komend weekend en er is alle reden voor een badmintonliefhebber om één van de wedstrijden te bezoeken en dat geldt in het bijzonder voor de kraker van de week Qontent Almere tegen FZ Forza Amersfoort in Sporthal Raggers.

De spelers en de begeleiders van Qontent Almere roepen alle Almeerse supporters op om komende zaterdag 26 september 2015 naar Sporthal Raggers te komen om het Qontent Almereteam aan te moedigen in deze ongetwijfeld zeer pittige wedstrijd!

Adidas

Reageer op dit bericht (“Qontent Almere thuis tegen FZ Forza Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)