Badminton Vereniging Almere

FIFA '16 toernooi

De eerste editie van het BV Almere FIFA toernooi staat nog vers in ons geheugen gegrift, zo ook bij de winnaar Niels Koperberg. Binnenkort is de kans om de felbegeerde titel van hem af te pakken. Op 20 november 2015 om 20:00 uur start een nieuw FIFA toernooi in de kantine van Sporthal Raggers.

De winnaar van het Fifa '15 toernooi Niels Koperberg, 2e plek Stephan Branderhorst en 3e plek Daniel Verkerk.

Heb je het spel nog nooit gespeeld? Geen probleem; om 19:30 uur zorgen we voor een speed clinic om de knoppen van het spel uit te leggen. Het is wel vereist dat je lid bent van de Badminton Vereniging Almere. Ieder lid van de vereniging mag één introducee meenemen. Mocht je meer introducees mee willen nemen, neem even contact op met Joost Berkelmans (joost.w.b@gmail.com) of Rick Blok (ricblok@gmail.com).

Toernooi opzet

De vormgeving van het toernooischema zal afhankelijk zijn van het aantal inschrijvingen. Als streven hebben wij om er een Champions League achtig schema van te maken met een poule fase met daarna de eerste 2 in het “winnaars” schema, en de onderste twee van de poule in het “runner-up” schema. Tijdens dit toernooi krijg je niet zelf de keuze met welk team je speelt. Dit doen wij door middel van een loting. Als voorbeeld zou je een poule schema kunnen hebben met alleen maar 4 sterren teams. Deze teams zijn van te voren door ons op een kaartje gezet en door elkaar gehusseld. Door middel van loting mag je een van deze 4 teams blind trekken (We streven er naar om de teams in een poule gelijkwaardig aan elkaar te houden).

Console

Voor het toernooi is gekozen om gebruik te maken van de PS4. Wij hebben zelf niet genoeg consoles en controllers, daarom is de vraag of degene die een PS4 en/of fifa 2016 en/of controlers hebben om deze ook beschikbaar willen stellen voor deze avond. Geef even aan bij het inschrijfformulier of dit mogelijk is.

Aangezien het toernooi voor alle leden open is om in te schrijven, moet er wel rekening mee worden gehouden dat we pas om 20:00 uur beginnen. Wij verwachten dat het toernooi nog niet klaar zal zijn wanneer de meeste van onze jeugdleden al op bed horen te liggen. Bij de inschrijving van jeugd onder de 16 jaar willen we daarom graag toestemming van de ouders.

Om de snelheid in het toernooi te houden, vragen wij of iedere deelnemer op tijd aanwezig kan zijn. Om 20:00 uur willen wij starten met de eerste wedstrijden, dit betekend dat de loting rond 19:50 uur plaatsvind.

Inschrijven kan via onderstaand formulier, de inschrijfkosten zijn 5 euro p/p die te betalen bij Joost en Rick bij de start van het toernooi. Mocht je nog vragen hebben mail gerust naar Joost.w.b@gmail.com of ricblok@gmail.com.

Een impressie van het toernooi van vorige keer staat ook online:

Inschrijfformulier BVA Fifa toernooi

Ik neem een PS4 mee
Ik neem een PS4 controller mee
Ik neem Fifa 16 voor PS4 mee

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Robert op 23-10-2015 om 10:56 uur

    Het inschrijfformulier klopt denk ik niet, er wordt gevraagd of er FIFA 15 meegenomen wordt. Dit moet toch FIFA 16 zijn?!

    Niet dat ik één van beide heb, maar om verwarring te voorkomen :+

  2. Krijn op 23-10-2015 om 11:39 uur

    Whoeps, aangepast, thanks!

Reageer op dit bericht (“FIFA '16 toernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)