Badminton Vereniging Almere

Niezing Almere is ’t Gooi de baas

Zeer aangenaam verrast waren afgelopen vrijdag wij toen we op de BV Almere site een vooraankondiging van onze wedstrijd lazen, nog meer service naar onze vele supporters en nog meer service naar onze sponsor Arjen Niezing.

Arjen Niezing

Jammer was alleen dat de aanvangstijd niet goed was (i.p.v. 19.30 uur begon onze wedstrijd om 19.00 uur). Door deze vergissing kwam de supportersbus te laat aan, waardoor de supporters de Mannen Dubbel hebben gemist. Achteraf gezien is dit helemaal niet erg geweest, want van Almeerse zijde was deze partij op z’n Haags gezegd “Baggûûh”. Niets lukte en het de Almeerders speelde als beginnelingen, 1-0 achter dus.

Ook de rest van de (meeste) partijen ging gelijk op met hier en daar een licht beter Almere. Dit resulteerde dus in een nette 5-3 overwinning voor de Niezing boys en girls.

Tevens moet gezegd worden dat we in ’t Gooi een fantastische tegenstander hebben getroffen, zij begrijpen waar badminton in de vierde klasse om gaat: Op de baan heel hard, maar zeer sportief, strijden voor ieder punt. Naast de baan, ongeacht de uitslag, gezellig met elkaar over van alles keuvelen.

Donderdag 15 oktober spelen we onze volgende wedstrijd tegen Amsterdam in sporthal De Pijp. Ik moet zeggen dat dat altijd weer wennen is. Als je een mooie en moderne sporthal zoals de onze Sporthal Raggers gewend bent, realiseer je je niet zo snel dat andere verenigingen moeten spelen in oude, zeer gedateerde hallen. Maar we zullen weer voor het beste resultaat gaan, of dat is gelukt leest u dus over twee weken.

Reageer op dit bericht (“Niezing Almere is ’t Gooi de baas ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)