Badminton Vereniging Almere

Foto's clubkampioenschappen 2014-2015

"Zijn er geen foto's gemaakt tijdens de clubkampioenschappen juni j.l.?", vroeg een charmante jongedame mij afgelopen weekend. "Jazeker", zei ik. "Oh, maar ik zie ze niet op de website", zei ze. Ik wilde ze zeker niet voor mij zelf houden, maar ben gewoon vergeten ze op te sturen naar onze webmaster.

Beter laat dan nooit. Foto's van jeugdspelers, recreanten en wedstrijdspelers die 'gepakt' zijn tijdens de clubkampioenschappen 13/14 juni 2015 zijn hier te zien:

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Cindy op 16-11-2015 om 23:56 uur

    Zitten echt fijne foto's tussen, Danny! Whoehahahahahaha!!!!!

Reageer op dit bericht (“Foto's clubkampioenschappen 2014-2015 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)