Badminton Vereniging Almere

Stella Li debuteert bij Adidas Almere-3

Stella Li debuteert zaterdagavond 28 november 2015 bij Adidas Almere-3 in de wedstrijd tegen Asterix-1 die gespeeld wordt in Sporthal Raggers. Adidas Almere-3 staat op de tweede plaats in de eerste divisie afdeling 1 met 52 punten uit tien wedstrijden. Koploper is TFS Barendrecht met 57 punten uit negen wedstrijden.

Van Soerland Sport

Het lijkt een schier onmogelijke opgave om de Barendrechters nog te achterhalen, maar je weet het maar nooit en Adidas Almere-3 zal er de komende wedstrijden alles aan doen om zeer goede resultaten neer te zetten. Asterix-1 staat overigens voorlaatste, dus negende, met 30 punten uit tien wedstrijden.

Raggers

Als u nieuwsgierig bent naar de capaciteiten van Stella Li is er alle reden om even een kijkje te komen nemen bij deze sowieso leuke wedstrijd. En u weet het, blijf niet thuis bij de buis, maar kom kijken.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Dennis op 30-11-2015 om 13:29 uur

    Dit weekend zijn we weer 2 punten ingelopen. Als we dat volhouden wordt het een spannende laatste wedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Stella Li debuteert bij Adidas Almere-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)