Badminton Vereniging Almere

Beide Adidasteams winnen met 5-3

Zowel Adidas Almere-2 als Adidas Almere-3 hebben afgelopen weekend hun wedstrijden gewonnen. Adidas Almere-3 speelde afgelopen zaterdag uit tegen Van Zundert Velo-3 en de Almeerders wonnen de uitwedstrijd met 3-5. Aangezien de naaste concurrent TFS Barendrecht-1 met maar liefst 8-0 van Duinwijck-3 is de achterstand op Barendrecht bijna niet meer in te halen.

Van Soerland Sport

Adidas Almere-2 won zondagmiddag thuis in Sporthal Raggers met 5-3 van de naaste concurrent Roosterse-2 en daarmede bedraagt de voorsprong van de Almeerders op de Limburgers nu tien punten, maar Roosterse heeft nog een wedstrijd in te halen. Adidas Almere-2 heeft een goede stap gemaakt op weg naar heet kampioenschap, maar de Almeerders zijn er bepaald nog niet.

Raggers

Reageer op dit bericht (“Beide Adidasteams winnen met 5-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)