Badminton Vereniging Almere

Kerstlunch weer perfect

De dames Jenny Mustamu, Lida Staats en Jos Wu hadden het weer eens prima georganiseerd. De traditionele kerstlunch van de woensdagochtend badmintonners, die wellicht al voor het 13de achtereenvolgende jaar werd gehouden. En ook dit jaar hadden de 40 deelnemers tal van lekkernijen meegebracht uit eigen keuken, of bijna uit eigen keuken, maar het was weer smullen voor een ieder.

Voorafgaand aan de kerstlunch werd een toernooitje georganiseerd en ook dat kan als zeer geslaagd worden bestempeld. Maar wat wil je ook als je als 'eenvoudige' woensdagochtend badmintonner kan spelen met een echte badmintontopper. Want ook die deden mee, dus een aantal gelukkigen stond op de baan met Eric Pang, Stella Li, Grace Gabriël, Cheryl Seinen en Manon Sibbald.

En de laatste in dit rijtje Manon Sibbald verdient nog eens een extra pluim, want zij was heel vroeg aanwezig en hielp de dames van de organisatie met het inrichten van de kantine. Heel lief!

Petra Roskam hield een leuke speech en de trainster Mariska Staats werd in het zonnetje gezet. Bijna de voltallige recreantencommissie was present en ook dat was zonder meer leuk.
Kortom in meer dan één opzicht en fantastische woensdagochtend en een woord van dank voor de organisatoren is meer dan op zijn plaats!

Tot slot, komende woensdagochtend 23 december 2015 kan er gewoon gebadmintond worden. En vervolgens weer op woensdag 6 januari 2016.

Bekijk alle foto's in de fotogalerij: http://www.bvalmere.nl/fotogalerij/2015-2016/kerstbrunch

Reageer op dit bericht (“Kerstlunch weer perfect ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)