Badminton Vereniging Almere

Ook Amsterdam zit nu in de zegetas van Niezing Almere

Dit seizoen raakt Niezing Almere gewend aan het winnen, immers tot afgelopen weekend liepen slechts Amsterdam en koploper Matchpoint niet tegen een verlies aan. Tegen Amsterdam was het een 4-4 gelijkspel en koploper Matchpoint was voor ons een maatje te groot.

Maar dit was tot afgelopen weekend. Ook Amsterdam weet nu wat verliezen tegen Niezing is, met slechts twee puntjes moesten ze terug naar Neerlands hoofdstad, en de overige zes punten bleven lekker in Almere.

Arjen Niezing, reanimatie-trainer

Toch was de euforie bij ons een stuk minder als dat je zou denken, dat heeft alles te maken hoe de overwinning tot stand is gekomen. In de eerste partij van de avond, de HD, op een stand van 19-21, 8-8 werd een van de Amsterdamse heren getroffen door een ernstige blessure, “het leek of er keihard een shuttle tegen m’n kuit werd geslagen” zei hij, hetgeen wijst op een behoorlijke spierblessure. Er was gelukkig een dokter in de zaal, Gijs “verbood” de heer direct om verder te spelen en vanaf nu rust te houden.

Vanaf deze plaats willen we Thuc, de Amsterdamse geblesseerde dan ook veel sterkte wensen en we hopen dat het herstel voorspoedig zal zijn.

Aangezien Amsterdam slechts twee heren had, was daarmee de HD, de 2de HE en de 2de GD gewonnen, maar zo wil je natuurlijk niet winnen, vandaar de gedempte euforie.

Eigenlijk is hiermee wel het verhaal van de wedstrijd verteld, het goede nieuws is dat we nog steeds maar drie punten achter staan op Matchpoint (had ook met 6-2 gewonnen) dus dat het nog steeds mogelijk is om …. wie weet.

We hebben nu even badmintonrust, op maandag 4 januari gaan we verder tegen UFO spirit.

Maar Niezing Almere zal in de tussentijd niet stilzitten,

Rest mij iedereen fantastische feestdagen toe te wensen en we zullen u ook in 2016 via deze site blijven berichten over de verrichtingen van Niezing Almere

Reageer op dit bericht (“Ook Amsterdam zit nu in de zegetas van Niezing Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)