Badminton Vereniging Almere

Qontent thuis tegen BC Victoria

Zaterdag 12 december 2015 speelt Qontent Almere om 19.00 uur in Sporthal Raggers de tweede wedstrijd in de kwartfinale van de play-offs in de Carlton Eredivisie tegen BC Victoria uit Hoensbroek. Afgelopen zaterdag 5 december 2015, pakjesavond, speelde Qontent Almere uit tegen Victoria en werden de Hoensbroekers met 0-6 ingepakt door de Almeerders, maar iedere wedstrijd is een wedstrijd op zich, en dat geldt zeker voor een play-offwedstrijd, dus je weet het maar nooit.

Qontent

In de uitwedstrijd kon trainer-coach Erik Staats niet beschikken over Justin Teeuwen, die een zware griep te pakken heeft. Het is maar zeer de vraag of Teeuwen het komend weekend voldoende hersteld is om voor het Almeerse publiek op te treden. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn, dan doen de coaches Staats en Vlaar wellicht weer een beroep op het 16-jarige talent Sebastiaan Li, die in de uitwedstrijd tegen Victoria een grandioos debuut maakte in de Carlton Eredivisie.

Raggers

De spelers van Qontent Almere zijn er op gebrand om het Almeerse publiek een aantal puike partijen voor te schotelen op zaterdag 12 december 2015 in Sporthal Raggers en zij roepen de supporters derhalve op om de Almeerders te komen aanmoedigen.

Maar er worden nog meer play-offwedstrijden gespeeld, waarbij de gemarkeerde teams de eerste wedstrijd hebben gewonnen.

Forza Amersfoort - BV Slotermeer*
BC Duinwijck - Van Zundert Velo*
BV DKC* - Roosterse BC

De ware badmintonliefhebber heeft de wedstrijden voor het uitzoeken het komend weekend, waarbij we vanzelfsprekend de wedstrijd van Qontent Almere tegen Victoria van harte aanbevelen. Immers altijd veel publiek dat dicht op de wedstrijd zit, reuze gezellig, veel sfeer en voldoende en gratis parkeerruimte.

Qontent

Reageer op dit bericht (“Qontent thuis tegen BC Victoria ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)