Badminton Vereniging Almere

Van de voorzitter

In mijn vorige van de voorzitter heb ik aangegeven dat het beantwoorden van brieven en mails nogal eens te wensen overlaat bij BNL. Die snelheid is soms te vergelijken met de snelheid die een slak ontwikkelt in een teerton en dat is omgekeerd evenredig aan de snelheid van onze mooie sport.

Antwoord van BNL op een brief van oktober 2014 heeft precies een jaar geduurd en dat was nog nietszeggend ook of we moeten het als positief zien dat men met ons rond de tafel wil. Daar hebben wij per omgaande op geantwoord, maar we zijn weer vier weken verder en een afspraak is er nog niet.

Ons verzoek aan BNL om contact op te nemen met het NOC*NSF over de betaling van de VOG-verklaringen was abusievelijk over het hoofd gezien door BNL, maar er zou actie worden ondernomen. Inmiddels zijn we weer vijf weken verder en we hebben weer niets gehoord.
Wellicht is de wet van Murphy hier van toepassing, maar het staat allemaal zo haaks op de overspannen positieve verhalen van Paul Kleijn. Zorg nu eerst dat dit soort basale dingen goed gaan.

Komend weekend, het Sinterklaasweekend, worden de eerste wedstrijden gespeeld in de kwartfinales van de play-offs. Als we er op uit zijn om meer publiek te trekken met de nieuwe competitieopzet, dan is de vaststelling van het eerste play-offweekend wel een hoogst ongelukkige. Maar er zal wel over nagedacht zijn en ik zal wel te oud worden om het te begrijpen. Alhoewel verstand komt met de jaren. Slechts acht van onze supporters reizen af naar Hoensbroek voor de wedstrijd van Victoria tegen Qontent Almere.

Wel zijn deze supporters allemaal voorzien van een mooie clubsjaal die de vrijwilligers van onze vereniging allemaal als Sinterklaascadeau hebben gekregen. Een foto van onze jonge supporter, Ise, dochter van Merel en kleindochter van Ank en Ed Oosterling, wil ik u niet onthouden.

En als we het over vrijwilligers hebben, we zijn binnen ons netwerk op zoek naar een taalvrijwilliger om een aantal spelers, zoals Grace Gabriël, Stella Li en Aram Mahmoud, versneld de beginselen van de Nederlandse taal bij te brengen.

We zijn nog volop in gesprek met de door de Gemeente Almere ingehuurde deskundige van Deloitte over de toekomst van de voormalige bowlshal. Gaat bepaald niet snel en we zijn benieuwd wat er uit gaat komen. Maar we houden u op de hoogte.

In de badmintonzaal is inmiddels nieuwe Led-verlichting aangebracht en dat zou tot een mooie besparing op de elektriciteitskosten moeten leiden.

Voorts gaan we komende vrijdagavond 4 december 2015 weer het Sinterklaasspel spelen in de kantine van Sporthal Raggers. Wordt zoals altijd georganiseerd door C&B Entertainment en dat is een avond vol vrolijkheid. Voorafgaande aan dit Sinterklaasspel wordt voor de kinderen het Pepernotentoernooi georganiseerd, waarbij het gebruikelijk is dat Sinterklaas in hoogst eigenpersoon langs komt.

En op maandagavond 14 december organiseert de recreantencommissie het Sinterkersttoernooi en dat is al vele jaren een succesnummer.

Op woensdag 16 december 2015 houden de deelnemers van het BadmintonOverdag weer hun kerstbrunch. Maar eerst wordt er een funtoernooi georganiseerd en daarbij kunnen de overdaggers zo maar komen te spelen met de spelers van Qontent Almere, want die hebben toegezegd aanwezig te zullen zijn.

Wordt dus een echte feestmaand, deze decembermaand.

Henk Staats

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 06-12-2015 om 11:18 uur

    Inmiddels heeft zich een leerkracht gemeld om een aantal spelers verder te helpen met de Nederlandse taal. Heel positief allemaal!

Reageer op dit bericht (“Van de voorzitter ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)