Badminton Vereniging Almere

Aankondiging Almeerse Jeugd Champions League 2016

Heb je nog nooit competitie gespeeld en zit je al een tijdje op badminton? Dan kun je meedoen aan de “Almeerse Jeugd Champions League“

De BV Almere organiseert elk jaar een opstapcompetitie voor jeugdspelers, namelijk de Almeerse Champions League.

BV Almere organiseert elk jaar een opstapcompetitie voor jeugdspelers. Hierbij word er drie dagen een competitie wedstrijd gespeeld. Je speelt elke wedstrijddag tegen een ander team. Ben je lid van een badminton vereniging, probeer dan een team te formeren. Lukt dat niet dan proberen wij je in een team te plaatsen. Regel dit met je eigen jeugdcommissie of degene die over de jeugd gaat binnen je vereniging.

Het “toernooi” wordt in 2016 op de volgende zondagen gespeeld van 10.00 (9:30 aanwezig) tot circa 14.00 uur in Sportcomplex Raggers, Bongerdstraat 6 Parkwijk Almere:

De kosten bedragen eenmalig € 10,00 per kind, te voldoen in de hal op de eerste speeldag. Als er ouders zijn die willen helpen in de begeleiding van een team geef dat dan even aan. Hoe meer zielen des te groter de vreugd! We hebben plaats voor in totaal 20 teams, waaronder altijd een flink aantal BV Almere teams.
De aanmelding graag voor 1 februari 2016 naar edwin.gijsen@bvalmere.nl.
Dit e-mail adres kan je ook gebruiken als je meer informatie nodig hebt. Mocht jij niet de aangewezen persoon binnen je vereniging zijn om hiermee verder te gaan, vragen we je deze mail door te sturen naar bijvoorbeeld de jeugdcommissie of iemand anders binnen de vereniging die dit soort zaken onder zijn/haar hoede heeft.

Graag tot ziens op de eerste speeldag van de "Almeerse Jeugd Champions League", zondag 7 februari 2016!

Met sportieve groeten,
BV Almere Jeugdcommissie

Reageer op dit bericht (“Aankondiging Almeerse Jeugd Champions League 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)