Badminton Vereniging Almere

Nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari 2016

Op zondag 3 januari 2016 houdt de Badminton Vereniging Almere vanaf 15.00 uur haar Nieuwjaarsreceptie en zoals te doen gebruikelijk gebeurt dat in de kantine van Sporthal Raggers.

Vanaf 15.00 uur zijn op deze zondag alle leden en sponsors van harte welkom op de Nieuwjaarsreceptie van de vereniging die zoals we gewend zijn weer op en top wordt georganiseerd door 'K&B Entertainment' o.l.v. Cock van Puffelen en Ronald Blok. Vanzelfsprekend zijn er oliebollen, maar daarnaast ook nog andere hapjes en natuurlijk ook drankjes voor de leden en de sponsors.

Op zondag 3 januari 2016 speelt tevens om 13.00 uur Adidas Almere-2, koploper in de eerste divisie afdeling 2 tegen Hoornse BV 1. Hoornse BV 1 staat op een gepaste afstand van Adidas Almere-2 op een vierde plaats. Een mooie wedstrijd als voorloper op de Nieuwjaarsreceptie!

Van Soerland Sport

Zorg dus dat u er bij bent op zondag 3 januari 2016 vanaf 13.00 uur voor de belangrijke wedstrijd van Adidas Almere-2 tegen Hoornse BV 1 en vanaf 15.00 uur bij de Nieuwjaarsreceptie en dat alles in ons onovertroffen Sporthal Raggers!

Raggers

Reageer op dit bericht (“Nieuwjaarsreceptie op zondag 3 januari 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)