Badminton Vereniging Almere

Topper in de eerste divisie, Adidas Almere-3 tegen TFS Barendrecht-1

Zaterdagavond 23 januari 2016 om 19.00 uur wordt in Sporthal Raggers de topper gespeeld in de eerste divisie afdeling 1tussen Adidas Almere-3 en de lijstaanvoerder TFS Barendrecht-1. Het belooft een spannende wedstrijd te worden want Adidas Almere-3 vecht voor zijn laatste theoretische kans om het kampioenschap binnen te halen en Barendrecht alsnog te verschalken.

Van Soerland Sport

Barendrecht heeft 99 punten ui 16 wedstrijden en de Almeerders hebben 97 punten uit 17 wedstrijden. Slechts een monsterzege kan de hoop in Almeerse gelederen nog levend houden, maar de kans dat dit de kampioenswedstrijd wordt voor Barendrecht is groot.

In de ploeg van TFS Barendrecht niemand minder dan Saber Afif, de speler die vele jaren achtereen uitkwam voor het eerste team van Almere. En de Barendrechters nemen de wedstrijd uiterst serieus getuige het feit dat zij met een bus vol supporters afreizen naar het badmintonwalhalla in Almere.

Zin in een leuke wedstrijd, kom naar Sporthal Raggers en moedig de spelers van Adidas Almere-3 aan!

Raggers

Reageer op dit bericht (“Topper in de eerste divisie, Adidas Almere-3 tegen TFS Barendrecht-1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)