Badminton Vereniging Almere

TSF Barendrecht wint van Adidas Almere-3

Zaterdagavond 23 januari 2016 heeft Adidas Almere-3 in Sporthal Raggers met 3-5 verloren van de kampioen in de eerste divisie afdeling 1, het Barendrechtse TFS-1. Het was een mooie wedstrijd waar zo'n 40 badmintonliefhebbers van hebben genoten en de winst was verdiend voor de ploeg van Saber Afif.

Van Soerland Sport

Winst was er voor het vrouwendubbel van Georgy van Soerland en Deborah van de Wal, verlies voor het mannendubbel van Dennis Steenland en Sebastiaan Li. Ook de beide mannensingles waren voor Barendrecht. Stella Li won vervolgens haar vrouwensingle, maar Deborah van de Wal verspeelde, na de eerste game te hebben gewonnen, een voorsprong van 17-7 in de tweede en verloor alsnog en ook in de derde game kon zij het tij niet meer keren.

De winst in mix van Georgy van Soerland met Dennis Steenland ging in de eindfase van de derde game aan hun neus voorbij door een viertal slordigheden op rij. Stella Li en Sebastiaan Li wonnen wel hun gemengd dubbel en daarmede werd de eindstand bepaald op 3-5.

TFS Barendrecht-1 is hiermede ongeslagen kampioen en promoveert naar de Carlton Eredivisie, waarmee we de Barendrechters van harte feliciteren!

Raggers

Reageer op dit bericht (“TSF Barendrecht wint van Adidas Almere-3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)