Badminton Vereniging Almere

Uitermate gezellige Nieuwjaarsreceptie

Op de Nieuwjaarsreceptie van de vereniging, zondagmiddag 3 januari 2016, waren zo'n 60 bezoekers af gekomen en dat betekende dat het gezellig druk was in de kantine van Sporthal Raggers. Een prachtig moment om elkaar een voorspoedig Nieuwjaar te wensen en dat onder het genot van heerlijke hapjes waarbij vanzelfsprekend ook de oliebollen en de appelflappen niet ontbraken.

Het was zo gezellig dat de beoogde eindtijd van 17.00 uur bij lange na niet werd gehaald. Het werd 19.00 uur. En toen was het ook wel tijd, want Monique Berns, Ineke van Puffelen, Bas Berkelmans, Ronald Blok en Cock van Puffelen waren al vanaf 09.00 uur in touw. Petje af voor deze betrokken leden die nu al jaren de ruggengraat vormen van C&B Entertainment!

En vanavond zijn zij weer actief in Amsterdam Noord, als Niezing Almere-19 tegen Uvo Spirit!

Reageer op dit bericht (“Uitermate gezellige Nieuwjaarsreceptie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)