Badminton Vereniging Almere

Champions League 2016 gaat van start!

Met de reguliere competitie nog maar net achter de rug is het de hoogste tijd voor een nieuwe editie van de BVA Champions League. Een serie van drie zondagen waarin beginnende jeugdspelers kennis kunnen maken met het spelen van een heuse competitie wedstrijd.

Met name onze eigen jeugdspelers hebben zich in grote getale aangemeld, zodat er acht(!) BVA teams kunnen worden samengesteld. Het aantal aanmeldingen van andere verenigingen blijft een beetje achter vergeleken met de afgelopen jaren. Maar we zijn heel blij met de komst van De Treffers, BC 't Slot en Zeewally.

De eerste wedstrijden worden komende zondag, 7 februari, gespeeld. De andere speeldagen zijn op zondag 21 en 28 februari. De spelers vragen we om 09:30 uur aanwezig te zijn, waarbij de wedstrijden starten om 10:00 uur. Die bestaan uit acht partijen, vier singles en vier dubbels. We proberen de teams zoveel mogelijk in te delen met even veel meisjes als jongens, zodat ook gemengd dubbels gespeeld kunnen worden.

We volgen verder het beproefde recept, zoals de gezamenlijke warming-up, de bijkomende strijd om de mooiste teamposter en de mini-break halverwege de wedstrijd waarbij de teams gezamenlijk de kantine in duiken voor een hapje en drankje.

We hopen natuurlijk dat de spelers allemaal de smaak te pakken krijgen en misschien al wel volgend seizoen gaan meespelen in de reguliere competitie. Maar daar krijg je nog alle informatie over gedurende deze drie weken. Alle spelers alvast heel veel speelplezier gewenst.

Reageer op dit bericht (“Champions League 2016 gaat van start! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)