Badminton Vereniging Almere

Partytime zaterdagavond 13 februari

Op zaterdagavond 13 februari 2016 organiseren de wedstrijd-, jeugd- en topsportcommissie een feest in de Sporthal Raggers om het succesvolle competitieseizoen op een goede manier af te sluiten. Dit feest is gratis toegankelijk voor alle leden, ouders en sponsoren.Tijdens het feest zullen alle kampioenenteams bij de jeugd en senioren gehuldigd worden.

Qontent

Het seizoen 2015/2016 is voor BV Almere een enorm succesvol seizoen geweest, en met wellicht het landskampioenschap voor Qontent Almere als slagroom op de taart.
Bij zowel de jeugd als de senioren zijn er zes teams kampioen geworden in hun klasse. Een geweldige prestatie!
Vanuit de wedstrijd-, jeugd- en topsportcommissie is besloten om alle kampioenen op een unieke manier te huldigen tijdens een feest voor alle leden en sponsoren.

Op 13 februari zal eerst Qontent Almere in Den Bosch strijden om het landskampioenschap tegen Van Zundert Velo. Laten we hopen op een goede uitslag voor ons 1e team, en dat wij die beker meenemen naar Almere! Zodra we met de bussen weer terug zijn in Almere, met of zonder kampioenschap, zal vanaf 19:30 uur het feest losbarsten in de kantine van onze Sporthal Raggers.

We zullen de kantine ombouwen tot een dansvloer en de voetjes kunnen van de vloer op de muziek van DJ Martijn. Onze DJ neemt zijn drive-in show mee, dus garantie voor een goede sfeer en lekkere beats! Voor de jeugd is er de mogelijkheid om een shutteltje te slaan op enkele banen in de hal. Verder zullen er ook zitplaatsen zijn om even bij te komen en rustig te kletsen.

Al met al genoeg redenen om zaterdagavond 13 februari in Sporthal Raggers te zijn!
Laten we er met z'n allen een mooi feestje van maken deze dag.

Groet,
Suzanne Mulkens, Edwin Gijsen en Arjan Rodenburg

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jos Kuipers op 07-02-2016 om 15:27 uur

    Vet!

  2. Fred op 07-02-2016 om 21:48 uur

    Gaaf!

  3. Peter van Soest op 07-02-2016 om 22:17 uur

    Cool!

  4. Geert op 07-02-2016 om 23:37 uur

    Top!

  5. Henk Staats op 08-02-2016 om 08:08 uur

    Prima de luxe!

Reageer op dit bericht (“Partytime zaterdagavond 13 februari ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)