Badminton Vereniging Almere

Trainingen wedstrijdspelers dinsdag & donderdag

Met het einde van de competitie gaan ook de trainingen de komende periode wijzigen. Hieronder het overzicht voor de trainingen op de dinsdag en donderdag.

Dinsdag

Vanaf dinsdag 2 februari zijn team 10+11 ingedeeld bij de training om 19.00 uur. Voor de overige teams wijzigt er niets. De laatste reguliere training is op dinsdag 29 maart. Vanaf dinsdag 5 april zullen de trainingsgroepen worden samengevoegd. De trainingstijden zijn dan van 19.30-21.00 uur en Emmy Vlaar zal de trainster zijn. Elke training zal een zelfde opbouw hebben; ca 45 minuten trainen en daarna ca 45 minuten partijen spelen. Na 21.00 uur kan er natuurlijk nog door worden gespeeld. Bij grote drukte gaat de training voor vrijspelen en bovendien geldt VOL = VOL!. De laatste dinsdag training is op dinsdag 7 juni (of zoveel eerder als de shuttles op zijn!). Vanaf 14 juni is het vrijspelen (eigen shuttles).

Donderdag

Vanaf donderdag 4 februari worden trainingsgroepen van 17.30 en 19.00 uur samengevoegd en is de training van 19.00-20.30 uur. Team 10+11 gaan van 19.00 uur naar de trainingsgroep van 20.30-22.30 uur. De laatste reguliere training is op donderdag 31 maart. Vanaf 4 april is het vrijspelen (eigen shuttles).

Clubkampioenschappen

Voor de wedstrijdspelers zijn de clubkampioenschappen in het weekend van 11-12 juni. Uiteraard verwachten we dat iedereen meedoet. Meer informatie over de clubkampioenschappen volgen later.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Gijs Berkelmans op 01-02-2016 om 13:57 uur

    Beste STC,
    ik heb gemerkt dat niet iedereen de site leest. Misschien een idee om dit ook over de mail te communiceren naar alle wedstrijdspelers gezien het kort dag zijn van de wijzigingen?

    MvG Gijs

Reageer op dit bericht (“Trainingen wedstrijdspelers dinsdag & donderdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)