Badminton Vereniging Almere

Goed bezet Qontent Master - 4 - 6 Toernooi Almere 2016

In het weekend van 2 en 3 april 2016 vindt wederom het Qontent Master - 4 - 6 toernooi Almere plaats in Sporthal Raggers. Met in totaal 172 deelnemers is er in elke categorie een uitdagend spelersveld. Het Qontent Master is het derde toernooi van het Carlton Master Circuit 2016, welk in totaal bestaat uit zes toernooien.

In het mannenenkel staan de geplaatste spelers allemaal erg dicht bij elkaar op de nationale ranglijst. Jerry Natenstedt en Leon Nottelman zijn de favorieten maar de van de landskampioen afkomstige Alex Vlaar en Jim Middelburg zouden zo maar roet in de verwachte finale kunnen gooien!

Qontent

Bij het vrouwenenkel voert de bekende ’good old’ Lisa Khoublal-Malaihollo de plaatsinglijst aan en wacht in de finale de jeugdige Alida Chen. Toch zal de voor Almere uitkomende Tamara van der Hoeven, als derde geplaats, er alles aan doen om in haar eigen hal de finale te halen.

Het mannendubbel is altijd spectaculair om te zien en met de koppels Jim Middelburg / Russell Muns en Michiel Kruijt / Leon Nottelman ben je verzekert van mooie rallies. Maar wat te denken van een ongeplaatste koppel als Dave Khodabux / Alex Vlaar en Jerry Natenstedt / Ralph Starren als gevaarlijke outsiders?

Myke Halkema / Lisa Khoublal-Malaihollo zijn met recht de top favoriet in het vrouwendubbel. De twee ervaren dames zullen de nodige weerwerk krijgen van het jeugdige talent met Tamara van der Hoeven / Dorien Lups, als tweede geplaatst, voornaamste uitdagers.

Volgens velen het sterkste gemengd dubbel van de Nederlandse competitie, Jim Middelburg / Myke Halkema, is als eerste geplaatst. Het als tweede geplaatste koppel Michiel Kruijt / Daisy Bommeleyn is echter zeer ervaren en hebben al de nodige master toernooien gewonnen. Almere hoopt uiteraard dat het als derde geplaatste Dave Khodabux / Tamara van der Hoeven voor een verrassing gaan zorgen.

De volledige loting en speeltijden (zaterdag 9.00-22.00, zondag 9.00-17.00) staan uiterlijk woensdag 30 maart 2016 op toernooi.nl. Het toernooi zal worden gespeeld in Sporthal Raggers. En als u nieuwsgierig bent, komt gerust kijken. De toegang is gratis.

Het toernooi maakt deel uit van het Carlton Master circuit 2016. Het Carlton Master Circuit 2016 bestaat uit de volgende zes toernooien:

Organiserende vereniging Plaats Datum Informatie
GSBC Amor Groningen 20-21 februari winnaars
BC Amersfoort Amersfoort 12-13 maart winnaars
BV Almere Almere 2-3 april toernooi-info
Conquesto Zoetermeer 30 april - 1 mei toernooi-info
SV Meteoor Veendam 7-8 mei toernooi-info
BC Drachten Gorredijk 27-28 august toernooi-info

Reageer op dit bericht (“Goed bezet Qontent Master - 4 - 6 Toernooi Almere 2016 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)