Badminton Vereniging Almere

Vrij spelen op de zondag

Hallo allemaal, zin om met je vrienden of familie lekker te badmintonnen? Je hoeft dus geen lid te zijn van de BVA of BTF.

Dat kan, voor 5 euro per persoon, de hele middag.
De opbrengsten worden gebruikt om de topsportkinderen, -jeugd en -volwassenen van de Badminon Topsport Flevoland te steunen in hun weg naar nog betere prestaties.
Je hoeft je niet op te geven, neem je eigen shuttles en rackets mee en kom gezellig langs.
De bar is open.

Dit jaar kan het op de volgende data:

Tot dan!

Tot nu toe 13 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Teus op 05-03-2016 om 23:53 uur

  Blijft lastig maar als lid is "vrij spelen" toch gratis?

 2. Ben Kramer sr op 06-03-2016 om 09:57 uur

  Als ik wil spelen met een vriend van mij, is er dan een baan voor mij beschikbaar en zo ja voor hoeveel tijd, of ben ik verplicht om met anderen te spelen die ofwel veel sterker ofwel veel zwakker zijn? In beide gevallen is er mi weinig speelplezier voor allen!!
  Met groet

 3. Stephan op 06-03-2016 om 11:49 uur

  Beste Teus,
  Als het een reguliere speel moment van BVA is zou je een punt hebben. Dat is dit niet sterker nog, de BTF is huurder op deze zondagen.
  Gr,
  Stephan

 4. Ben Kramer sr op 06-03-2016 om 21:13 uur

  Hallo Floor,
  ik zou het op prijs stellen een reactie te ontvangen nav mijn vragen/opmerkingen!
  Met groet
  Ben sr.

 5. Andrew Cornet (Voorzitter BTF) op 07-03-2016 om 08:32 uur

  Beste Ben Kramer sr,

  Ik denk dat Stephan al het antwoord heeft gegeven. Zoals op de website staat kan je van 13:00 - 17:00 spelen, je mag spelen met wie je wil ongeacht de sterkte. Je uitspraak dat er weinig speelplezier is voor allen is gebaseerd op niks. Ik vind het jammer dat mensen van andere clubs dingen roepen als je zelf nog nooit langs bent geweest.

  Elke BTF (Badminton TopSport Flevoland) vrijspeeldag is altijd druk bezocht. Er is veel speel plezier te zien bij deze bezoekers. Doe eerst je huiswerk alvorens negatieve zaken te plaatsen.

  Als je meer wilt weten kan je mij ook mailen:
  Manager@badmintonflevoland.nl

  Andrew Cornet

 6. Ben Kramer sr op 07-03-2016 om 08:50 uur

  Beste Andrew,
  dank voor de reactie!
  Maar als wij het over negatieve dingen hebben, kijk dan maar eens in de spiegel. Jouw interpretatie van de door mij gestelde vragen is geheel voor jouw rekening. Het enige wat ik wilde is duidelijk en die geef jij nu weer niet.
  Met groet en veel succes toegewenst.
  Ben sr

 7. Ben Kramer sr op 07-03-2016 om 08:51 uur

  duidelijk moet zijn duidelijkheid

 8. Andrew Cornet (Voorzitter BTF) op 07-03-2016 om 08:54 uur

  Beste Ben,

  Je bent van harte uitgenodigd op de volgende vrij-speel zondag. Daarna hoor ik graag je mening van deze gezellige middag onder het genot van een drankje.

  Andrew

 9. Gijs Berkelmans op 07-03-2016 om 09:10 uur

  Beste Ben (en Andrew),

  Zoals ik de berichten hierboven lees heb ik het idee dat er sprake is van miscommunicatie. Laat ik duidelijkheid geven op de vraag (ondanks dat ik geen lid ben van de BTF). Het vrijspelen is voor de 5 euro voor iedereen die zin heeft om een shuttle te slaan. Er zijn in principe 8-10 banen beschikbaar. Daarop kan gespeeld worden met wie en tegen wie je wilt. Het kan zijn dat er op drukke dagen wat gewisseld moet worden zodat iedereen de gelegenheid krijgt om te badmintonnen (dit wil niet zeggen dat jij met een sterke of zwakke tegenstander moet, maar dat bijvoorbeeld een koppel een ronde niet kan singelen of even aan de kant zit). Gelukkig komt dit weinig voor, bovendien is 4 uur erg lang om non-stop te spelen. Het heeft nog nooit tot problemen geleid.

  Overigens vind ik het spelen met mindere of sterkere tegenstanders niet per definitie het speelplezier beinvloeden en kan dit ook erg leuk zijn om te doen. Maar dat is mijn mening en mag iedereen voor zichzelf bepalen.

  Groeten Gijs

 10. Frank op 07-03-2016 om 09:31 uur

  Beste meneer Ben,

  Gisteren ben ik ook op de BTF vrije speelmiddag geweest.
  Ik heb het nog niet verder geschopt dan "campingbadminton".

  Gisterenmiddag stond ik op de baan tegenover Dave Khodabux
  ondanks dit zeer grote niveau verschil heb ik een heerlijk en zeer ontspannend partijtje kunnen spelen.

  Het vrij spelen bij de BTF maakt het badmintonnen zo dat iedereen op zijn eigen niveau tegen iedereen kan spelen. Er wordt rekening met elkaar gehouden, daarom worden deze zondagen ook steeds drukker bezocht.

  Ik zou zeggen ervaar het zelf, en waar kan je tegenwoordig nog een middagje uit voor € 5.-

 11. Ben Kramer sr op 07-03-2016 om 10:03 uur

  Hallo Allen,
  dank voor jullie positieve ter zake doende reacties.
  Wellicht dat wij elkaar tzt ontmoeten om een shuttle te slaan als ik op bezoek ben bij familie in Almere.
  Met groet
  Ben sr

 12. Gerard op 14-03-2016 om 16:59 uur

  Hey wat een leuk initiatief ik ga hier zeker met de kids heen hun hebben al een racket ik helaas nog niet. Ik ben dus ook opzoek naar een goed badminton racket voor een beginnend speler. ik heb er twee gevonden maar kan eigenlijk geen keuze maken tussen http://www.badminton-expert.nl/yonex-arcsaber-fd-badmintonracket en http://www.badminton-expert.nl/victor-g-7500-badmintonracket zouden jullie mij advies kunnen geven en waarom ik wel/niet het racket zou moeten kopen?

  Groetjes Gerard,

 13. Erik op 15-03-2016 om 09:21 uur

  Gerard in de hal is Bees sport, daar kan je met hun advies ook een racket kopen.

Reageer op dit bericht (“Vrij spelen op de zondag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)