Badminton Vereniging Almere

Cheryl Seinen verlaat Qontent Almere

De Almeerse Cheryl Seinen zal met ingang van het seizoen 2016/2017 uitkomen voor Düren uit de gelijknamige plaats in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Cheryl gaat deel uitmaken van het team dat in de Duitse Bundesliga speelt.

Cheryl heeft vier seizoenen met verve gespeeld voor het eerste team van onze verenigingen en heeft mede dankzij haar vechtersmentaliteit grote badmintonstappen gemaakt.

De technische staf betreurt het vertrek van Cheryl in hoge mate, want Cheryl heeft een groot aandeel gehad in de prestaties van Qontent Almere in de afgelopen jaren, maar kan zich tegelijkertijd ook alles bij het besluit van Cheryl voorstellen. Het bestuur en de supporters wensen Cheryl van harte veel succes bij haar nieuwe club.

Het vertrek van Cheryl betekent niet, uit het oog, uit het hart. Cheryl blijft namelijk in Almere wonen en trainingen verzorgen voor de vereniging.

De technische staf van de vereniging heeft overigens snel geschakeld en zal in de komende week de opvolgster van Cheryl bekend maken.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Alfonds Seinen op 01-04-2016 om 12:45 uur

    Henk/ BV Almere bedankt voor de mooie woorden en super tijd wat jullie Cheryl hebben gegeven. Het was een moeilijke beslissing voor Cheryl maar op een gegeven moment moet ze het warm nest verlaten om te groeien in haar sport prestatie. Wij ouders waren in de jaren vaste supporters ondanks de afstand vanuit Limburg. Wij waren ook trots dat we een club sjaal kregen.
    Grt Alfonds en Silvia Seinen

  2. Petervansoest op 31-12-2016 om 22:57 uur

    Hallo cheryl; knap hoe jij presteert in de badmintonsport; je moeder heeft christiaan mijn zoon ook al gecoached (mijn dank is groot daarvoor) eerst met sabine strijp en nu met famke wouters in de mix; ik wens jou en je familie een gezond, gelukkig 2017, mvg.peter van soest.

Reageer op dit bericht (“Cheryl Seinen verlaat Qontent Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)